Inclusieborrel 11 februari 2022 via beeldbellen

beeldbellen

Inclusieborrel 11 februari 2022 van 16:00 - 17:30 u (met aansluitend online borrel)
Thema: Diversiteit & Inclusie
Via het vaste Zoomkanaal: https://us02web.zoom.us/j/84619637431?pwd=VlVsTEgvR1VraW9nL0FjbDFJdUtiQT09 

Tijdens deze 18e inclusieborrel staan we stil bij het thema Diversiteit & Inclusie. We zetten dan niet het VN-verdrag Handicap voorop, maar bekijken de inclusieve wereld waarover wij dromen vanuit van de verscheidenheid aan mensen. Na een prikkelende inleiding voeren we kamergesprekken met verschillende invalshoeken. Daarin ontdekken we hoe we eigenlijk tegen diversiteit en inclusie aan (kunnen) kijken.

We starten om 16.00 uur. Zorg er voor dat je op tijd binnen bent. Tot 15.45 uur kom je in de wachtkamer, daarna laten we je binnen. We proberen rond (lees meestal iets ná) 17.30 uur het programma naadloos te laten overgaan in de borrel voor diegenen die nog even aan de bar willen hangen. Dus zet je drankje op tijd klaar!

Meld je even aan via een email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Als je dat niet doet en je komt wel dan is dat niet erg, maar je mist gegarandeerd de post en materialen die we nadien aan de deelnemers sturen.

En voor de niet- en slechtzienden. Het is goed bevallen om microfoons in het gezamenlijke gedeelte uit te zetten. Het op verzoek aanzetten van een microfoon vergt enige handigheid. Als je dat wilt oefenen, kan je daarvoor tussen 14.30 en 15.00 uur terecht op hetzelfde ZOOM-kanaal.

We hopen je te zien op 11 februari!

Het borrelteam

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn