Inclusieborrel 12 november 2021 via beeldbellen

beeldbellen

Inclusieborrel 12 november 2021 van 16:00-17:30 u

Beste betrokkene bij de vereniging,

Ja, het is zo ver. De première van de film van VN-ambassadeur Henk van Dijk zit er op. Na zijn boek “van Boeijen los” nu in beeld en geluid “Laat mij mijn eigen gang maar gaan”. Vanboeijen is de instelling waar Henk een groot deel van zijn leven heeft gewoond. Maar Henk wilde een ander leven, een leven waar hij zelf de regie over heeft. En dat heeft Henk zelf gefikst. Met de film wil hij laten zien dat dat kan en hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen, maar ook wat daar voor nodig is geweest. Henk houdt ons en de zorgwereld met zijn film een spiegel voor die veel stof geeft tot nadenken. Henk van Dijk

We bekijken en beluisteren op 12 november de film en voeren met Henk en collega’s een gesprek over de indruk die de film bij ons achterlaat. De LFB vertelt ons ook over verdere plannen met de film en hoe wij hem kunnen inzetten bij ambassadeurs-activiteiten. Henk heeft daar strikte voorwaarden voor vastgelegd. Mis deze unieke kans niet en doe mee op 12 november. Henk rekent op jullie!

Graag even aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inclusiepamflet
Ook het inclusiepamflet is af, waar we in de borrel van 9 juli met elkaar de basis voor legden. Taco Nijhoff lanceert op  12 november de acties om dit pamflet te gaan verspreiden en bespreken met de lokale politiek. De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan. Tijd voor actie!

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn