(VN-)ambassadeurs Drenthe ontmoeten elkaar en haar Provincie

hunebed

(VN-)ambassadeurs Drenthe ontmoeten elkaar en haar Provincie

Na een lange periode van verbod, veranderende richtlijnen en twijfel is het dan toch zo ver. Op 4 september komen de Drentse ambassadeurs voor het VN-verdrag Handicap live bij elkaar. De bijeenkomst is niet alleen voor VN-ambassadeurs. Ook andere ervaringsdeskundigen uit de provincie Drenthe zijn welkom als zij zich inzetten voor het naleven van dit verdrag.
Aanmelden kan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zolang er plek is.

Dat ambassadeurs elkaar in de regio ontmoeten en leren kennen, is de inzet van het project “VN-ambassadeurs versterken elkaar”. De coronacrisis gooide begin dit jaar roet in het eten. In alle deelnemende regio’s zijn de georganiseerde ontmoetingen afgezegd. Deze bijeenkomst in Drenthe is de eerste waar men elkaar weer in levende lijve tegenkomt. Meer informatie over het project via deze link.

Uiteraard letten we op de richtlijnen om als groep verantwoord bij elkaar te kunnen zijn. Niet in een hunebed, maar in een conferentieoord waar de ventilatie in orde is en waar voldoende ruimte is om de 1,5 meter te handhaven. Het aantal deelnemers is daarom ook beperkt.

De provincie Drenthe vindt het ook belangrijk dat de bijeenkomst doorgaat. Zij heeft hulp nodig om de Provinciale Sociale agenda te bespreken met inwoners en de Drentse Inclusie Agenda goed verder uit te werken en uit te voeren. Deze onderwerpen komen dus op 4 september ook aan de orde. De bestuurlijk verantwoordelijke gedeputeerde Hans Kuipers komt kennismaken met de Drentse ambassadeurs.

Via deze link kun je het programma downloaden.

 

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn