Inclusieborrel 9 april 2021 via beeldbellen

Inclusieborrel 9 april 2021  - via beeldbellen

animatie beeldbellen

Op vrijdag 9 april 2021 van 16:00 – 17:30 uur
Thema: Bewegingsvrijheid


Het is weer voorjaar mensen! Tijd om naar buiten te gaan. Maar niet op vrijdag 9 april om 16.00 uur.
Dan borrelen we weer met elkaar. Deze inclusieborrel staat in het teken van "bewegingsvrijheid". Hoewel Covid-19 ons nog wel een beetje binnen zal houden.

Het College voor de Rechten van de Mens ziet in Nederland toe op de naleving van het VN-verdrag Handicap. Ieder jaar stelt het College een monitorrapport op. De Monitor 2021 gaat over "toegang tot hulpmiddelen in het recht op persoonlijke mobiliteit". We gaan daarom in groepen in gesprek over onze ervaring met het recht op mobiliteit. Wat belemmert ons en wat niet om van A naar B te komen?

Aanmelden voor de inclusieborrel doe je vóór 7 april door een email te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je ontvangt dan tijdig een Zoom link.

Tijdens de inclusieborrel warmt één van de deelnemers ons op voor het gesprek. Het College voor de Rechten van de Mens is aanwezig om een toelichting te geven op de monitor.

De werkgroep Inclusie door Actie van de vereniging Inclusie Nederland stuurt binnenkort ook een enquête over dit onderwerp aan VN-ambassadeurs. Grijp je kans om die ook in te vullen. Daarmee krijgt het College een nog breder overzicht. Ben je nog geen VN-ambassadeur, wordt dat dan snel: https://coalitievoorinclusie.nl/coalitie-voor-inclusie/vn-ambassadeurs-zet-je-actief-in-of-ga-aan-de-slag-met-ambassadeurs/ of stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En .... denk er aan op tijd een drankje koud te zetten!

Het borrelteam

Graag tot 9 april!

Bestuur vereniging Inclusie Nederland

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn