Wilhelmus in gebarentaal

IMG 8150

'Let's Talk' is een groep slechthorende- en dove mensen die sinds de coronacrisis is opgericht door Anita Noordhoff. 'Let's Talk' communiceert via ZOOM in bijzijn van schrijf- en gebarentolken met elkaar. De groep sluit aan bij de oproep van het Koninklijk Concertgebouworkest en gaat via ZOOM gezamenlijk op Koningsdag het Wilhelmus 'zingen' in gebarentaal. Zo begint deze nationale feestdag met een groots en positief gebaar van saamhorigheid in deze moeilijke periode, die voor doven en slechthorenden wel heel stil geworden is. De Koninklijke Familie is op de hoogte van dit initiatief.

Koningsdag

Op maandag 27 april om klokslag 10.00 uur, gaan ze samen het Wilhelmus uitdrukken in gebarentaal. Ieder doet dat vanuit eigen huis met behulp van ZOOM. Slechthorenden en doven zijn juist door de uitbraak van het cornavirus nog meer in een isolement terecht gekomen. 'Let’s Talk' biedt de groep doven en slechthorenden de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en zich met elkaar te verbinden. De groep is gestart op 15 maart. Inmiddels zijn er ruim 1.200 contacten geweest: op afstand maar toch met elkaar verbonden.

Deelnemen aan Let’s Talk?
Let’s Talk meetings zijn dagelijks van 10.00 tot 12.00 en van 16.00 tot 18.00 uur. En vanaf 9 april is er eens in de twee weken ook een meeting van 20.00 tot 22.00 uur.

Let’s Talk vindt plaats op het Zoom platform. Heb je nog geen Zoom geïnstalleerd op je computer, tablet of smartphone? Dan kun je dit programma Zoom gratis downloaden.

Je ontvangt van het Let’s Talk team codes om in te kunnen loggen op Zoom. Heb jij je nog niet eerder aangemeld bij het Let’s Talk team, stuur dan Anita Noordhoff een WhatsApp ( 06 – 15 05 59 20 ).

 

Word nu lid of donateur en ontvang onze nieuwsbrief

Vind je ook dat mensen met een beperking dezelfde kansen moeten krijgen als ieder ander in Nederland?

Maak je standpunt zichtbaar!

Word nu lid of donateur

FacebookTwitterLinkedIn